Belgie   

Outdoorextreme.nl is een online webwinkel die ook in België levert. Ons artikel asortiment is een breed assortiment voor buiten zoals outdoor en beveiliging kleding, schoenen zoals werkschoenen en legerkisten, accessoires zoals sjaals, mutsen en handschoenen, airsoft zoals tactical vesten en tassen en kampeer artikelen zoals slaapzakken, tenten en survival kits. Het is een breed assortiment aan outdoor artikelen voor mensen die graag in de natuur verblijven met activiteiten zoals hiking, survival, bushcraft, scouting, vissen en kamperen maar ook bezig zijn met de activ sporten airsoft en paintball. De artikelen zijn eenvoudig online te bestellen om ze snel thuis geleverd te krijgen.

 

Klantenservice

Onze klantenservice is bereikbaar op maandag t/m/ vrijdag van 9.00 t/m 13.00 uur voor vragen en advies op telefoonnummer 0031 595 216944. Voor eventuele vragen via de e-mail kunt u een bericht sturen naar klantenservice@outdoorextreme.nl.

 

EU keurmerk

Als vertrouwd adres om artikelen in te kopen worden we getoetst door het webwinkelkeurmerk in Nederland zodat u zeker weet dat u bij een betrouwbare webwinkel uw artikelen besteld. Verder heeft u ook de mogelijkheid om uw eigen mening te geven over onze artikelen en onze service. U ontvangt nadat uw bestelling is geleverd na 14 dagen een review mogelijkheid zodat ook uw mening telt.

 

Betaling en verzenden

U kunt in België via Bancontact, sofort banking of creditcard betalen zodat u na betaling snel uw goederen geleverd krijgt. 

De verzendkosten naar België bedragen:

€ 8,50 bij bestellingen tot € 60,-
gratis bij bestellingen boven € 60,- 

U kunt eventueel het verzend en bezorg proces voor u op onze verzendkosten&bezorgen pagina teruglezen als u wilt. 

 

Garantie en retourneren

U heeft de mogelijkheid om uw artikelen tot 30 dagen terug te sturen zodat u zeker bent van uw aankoop. Als u een ander artikel in een andere kleur of maat wilt of uw geld terug wilt kan dat natuurlijk. U kunt onze retour regeling teruglezen op onze retourneren pagina als u dat wilt. 

 

Wij wensen u veel winkelplezier in onze webwinkel en hopen u als klant te mogen begroeten.

 

Het service team van outdoorextreme.nl

Ons EU trust keurmerk

 EU trustmark outdoorextreme.nl