Outdoorextreme.nl is sinds 2013 een leuke online avontuur en uitrusting winkel waar u artikelen voor een aantrekkelijke prijs kunt bestellen. Van trends in camouflage met survival en airsoft artikelen tot aan producten voor buitenshuis kamperen, vissen of accessoires voor de jacht, airsoft of paintball kunt u in onze online outdoor shop bestellen. Verder zijn we specialist in beveiliging/security artikelen zoals security kleding, werkschoenen, gereedschap en beschermingsmiddelen. Onze collecties bevatten vele leuke originele artikelen van verschillende bekende merken zoals Fostex, 101-INC, Mil-Tec, Haix, Magnum, MFH, Brandit enz. Ons assortiment wordt gevarieerd aangeboden zodat er altijd wel iets nieuws te vinden is of een leuke aanbieding. Als online outdoorwinkel in de provincie Groningen willen we natuurlijk ook een goede service bieden, als iets niet past of u een andere kleur of artikel wilt, kunt u gebruik maken van onze retour regeling: https://outdoorextreme.nl/retouren. Zo heeft u altijd het gemak van online winkelen en ook een goede service bij ons. Outdoorextreme.nl is een Nederlands bedrijf in Uithuizermeeden in de provincie Groningen.

 

Locatie

Hoofdstraat 230
9982AL Uithuizermeeden

KVK: 73538655

BTW: NL859566195B01

Bank: ING Nederland

IBAN: NL29INGB0006423032

BIC code: INGBNL2A

 

Vraag eenvoudig en snel een scherpe offerte aan
Voor u als zakelijke klant is het nu nog eenvoudiger om vanaf € 650,- direct een scherpe offerte op maat te ontvangen. Stuurt u een aanvraag in via klantenservice@outdoorextreme.nl en wij nemen direct met u contact op over de prijs en levering.

 

Ruime keuze
U heeft de keuze uit ons uitgebreide assortiment. Mocht u toch niet helemaal het juiste product in ons assortiment aantreffen, dan kan een van onze medewerkers u helpen om buiten ons assortiment op zoek te gaan naar het product dat aansluit bij uw wensen, we kopen wereldwijd in.

 

Bel of mail met ons
Wij zijn  telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 0595 -216944  van ma/vr 9.00-13.00 of via klantenservice@outdoorextreme.nl. Wij helpen u graag met zoeken naar het juiste artikel tegen de scherpste prijs.

 

Hieronder geven wij u de voordelen om bij ons te bestellen:

  • Zeer scherpe prijzen
  • Snelle Service: vandaag offerte per e-mail
  • Deskundige medewerkers
  • Betaalgemak via iDEAL of creditcard. 
  • Levering via My Parcel door PostNL
  • 30 dagen retourgarantie

Ons maatschappelijk doel donatie: Kika, kinderen kanker vrij

 

kika kankerfonds

Ons EU trust keurmerk

 

Trusted E commerce shop